tommie the cat,over,tommie

We zetten ons in om het leven van katten te verbeteren

Wij helpen katten in nood door middel van donaties in geld, voeding of hulp bij projecten

Tommie kwam zelf uit het asiel, nadat hij was weggehaald bij een baasje dat hem niet goed verzorgde. Tommie is gered door donaties en artsen en opgevangen in het asiel. Daarom zetten wij ons op verschillende manieren in om lotgenoten van Tommie te helpen.

tommie the cat,over,tommie

Onze Projecten

Prev Next
Dierenasiel DOA Amsterdam

DOA Amsterdam

logo doa amsterdam
Gedoneerd bedrag2565

Vandaag hebben wij heeeeeeeeel veel kuipjes natvoer langsgebracht bij het grootste asiel van Nederland: DOA Amsterdam?

Wist je dat er jaarlijks maar liefst meer dan 1200 katten worden opgevangen bij DOA Amsterdam? De kuipjes natvoer kunnen dus goed gebruikt worden.

Wil je ook helpen? Kijk dan op de website van DOA Amsterdam hoe je kunt helpen via onderstaande knop.

DOA Amsterdam
Stichting kittenopvang WEBA

Stichting Kittenopvang WEBA

kitten opvang weba
Gedoneerd bedrag1300

Wendy en Barendina zetten zich al sinds jaar en dag in voor de opvang van kittens. Samen met een hoop pleeggezinnen verzorgen zij kittens die gedumpt worden, die niet goed verzorgd werden of kittens die zijn weggenomen bij slechte baasjes.

Wij hebben natvoer gedoneerd en zijn daarnaast een grotere samenwerking aangegaan met Stichting Kittenopvang WEBA.

Wil jij weten hoe jij WEBA kunt helpen? Bezoek hun website via onderstaande knop:

Ga naar WEBA
tommie the cat,over,tommie

Dierentehuis Kennemerland

tommie the cat,over,tommie
Gedoneerd bedrag1495

Bij Dierentehuis Kennemerland worden meerdere dieren opgevangen. Er zit een groot aantal katten en kittens. Dierentehuizen leven van donaties. Wij hebben Dierentehuis Kennemerland voorzien van 1.000 kuipjes volwassen kattenvoer en 500 kuipjes kittenvoer.

En voor ons was dit een extra bijzonder moment, omdat we Tommie in 2017 adopteerden uit dit asiel (ja, de Tommie van dit merk). Zo heeft Tommie ook wat terug kunnen doen voor de opvang die hem ooit heeft opgevangen.

tommie the cat,over,tommie

The Kitten Factory NL

kittenfactory logo
Gedoneerd bedrag287

Een echt heldin in the spotlight: Veronique van The Kitten Factory.

Veronique vangt in haar opvang zieke kittens op. Deze kittens kunnen overal vandaan komen: van adoptie ouders, achtergelaten kittens tot pasgeboren kittens. Veronique verzorgd deze kittens en probeert ze weer beter te maken. Soms lukt dat, maar soms ook niet.

Veronique is volledig afhankelijk van donaties om haar zorg voor kittens betaalbaar te houden. Daarom hebben wij haar voorzien van een donatie voer om haar te verlichten in de kosten, zodat dit geld ergens anders aan besteed kan worden. We zijn hierbij een officiële samenwerking aangegaan voor een langere periode. De inzet van iemand zoals Veronique is onmisbaar in het herstel van deze vaak nog piepjonge pluizenbollen.

Wil je meer weten? Bezoek dan ook eens de Facebook pagina van The Kitten Factory. Daarnaast vind je daar vaak aangrijpende verhalen van kittens die onze hulp nodig hebben. Doneer je mee?

tommie the cat,over,tommie

Kun je ook niet meer wachten?

Bestel snel het beste kattenvoer of kattenbakvulling en ontvang een gratis surprise. Gegarandeerd dat jouw cat een happy cat wordt!

Producten bestellen…
wortel illustratiezalm illustratie