Daar is Tommie

Na een half jaar in de nieuwe woning te wonen haalde Tommie’s baasje Tommie uit het asiel. Al na de eerste dag was zij verliefd geworden op Tommie en wat volgde was een super gezellige tijd. Ze waren onafscheidelijk van elkaar.

Tommie

Helaas bleek al snel dat Tommie niet gezond was. Tommie had HCM, nierproblemen en een huidziekte op zijn buik.

Tommie

Voeding en kattenbakvulling voor Tommie moesten van de beste kwaliteit zijn en mochten natuurlijk nooit uit voorraad zijn. Daarnaast moest hij binnenblijven en moest hij zich vermaken met zijn speeltjes. Dat betekende elke maand weer een rondje langs verschillende speciaalzaken voor deze producten, maar dat hadden zij uiteraard over voor Tommie!

 

Overlijden van Tommie

Tommie overleed helaas slechts anderhalf jaar nadat zijn baasje hem uit het asiel haalde. Wat had zij een verdriet toen hij overleed….

Het idee

Maar het idee was geboren: een abonnementsmodel met de beste kwaliteit producten voor katten voor een eerlijke prijs. Geen zorgen meer, maar automatisch topkwaliteit kattenvoer, kattenbakvulling en een leuk speeltje thuisbezorgd voor je kat. Dat zou in ieder geval een hoop kopzorgen en tijd hebben bespaard.

Over naar business

Vastberaden om Tommie te vereeuwigen ging het idee over in serieuze businessplannen en ging zij in de jaren daarna op zoek naar het vinden van de juiste partners.

Kattenbrokken en natvoer

Gesprekken met voedingsproducenten volgden. Vastberaden om een merk neer te zetten met hoge kwaliteit producten voor katten, werden de juiste recepteren samengesteld en de productie gestart. De voeding is gezond, bevat veel vers geproduceerd vlees en is dus super lekker.

Kattenbakvulling

Kattenbakvulling van klonterend bentoniet komt uit bentoniet mijnen en het vinden van hoge kwaliteit is zo makkelijk nog niet. Na het uitvoerig testen van kattengrit is een zorgvuldige keuze gemaakt voor premium klonterend grit uit Wyoming USA. De bentoniet uit deze regio staat bekend als de beste bentoniet ter wereld.

Kattenspeeltjes

Katten verslinden hun speeltjes net zo snel als ijs smelt op een hete kookplaat. Een zorgvuldige selectie van leveranciers volgde die continu nieuwe en leuke speeltjes voor katten kunnen leveren. Hierbij letten we op de speelduur, hoe interactief het speeltje is en de interesse in het speeltje. Uiteraard worden de speeltjes eerst uitvoerig getest met de buurtkatten.

Duurzaamheid

Bij Tommie the Cat letten we uitvoerig op duurzaamheid. Al onze verpakkingen zijn recyclebaar of afbreekbaar en onze kattenbakzakken worden geproduceerd van biologisch afbreekbaar plastic. Zo laat Tommie een friendly footprint achter!

Tommie the Cat

Toen kwam het moment om het merk te lanceren. Vrachtwagens met voeding en vrachtschepen kattenbakvulling en kattenspeeltjes werden besteld. Het moment van de waarheid was daar: het merk werd gelanceerd en het werd gelukkig een groot succes!

Alles voor jouw happy cat!

Ons doel is om van elke cat een happy cat te maken. Dit doen wij door met veel liefde en zorg goede en lekkere voeding, uitmuntende kwaliteit kattenbakvulling, biologisch afbreekbare kattenbakzakken en wisselende surprises te leveren. Met donaties dragen we tevens bij om katten die minder bedeeld zijn te helpen om ook happy te worden.

Met veel plezier werkt ons team elke dag aan onze belofte voor jou: ‘ALLES VOOR JOUW HAPPY CAT!’

tommie the cat,over,tommie

Kun je ook niet meer wachten?

Bestel snel het beste kattenvoer of kattenbakvulling en ontvang een gratis surprise. Gegarandeerd dat jouw cat een happy cat wordt!

Producten bestellen…
wortel illustratiezalm illustratie